понедељак, 05. јануар 2015.

ВИЦОВИ - 861. Татко и син гледаат ТВ кога одеднаш ѕвони некој на врата. Синот станал да отвори, и му вика на татко му:
- Татооо, овде има еден човек кој бара донација за новиот аква парк.
Таткото:
- Е добро де, наполни една кофа со вода и дај му ја.

2. Кој ќе jaди?
- ЈАС!
- Кој ќе cпие?
- ЈАС!
- Кој ќе седи на фејсбук?
- JAС!
- Кој ќе учи?
- Е да бе, се' јас.

3. Жената оди на психијатар:
- Докторе, мојот маж полуде.
Не ми дозволува да правам палачинки!
- Тоа навистина е чудно. Јас на пример ги обожавам.
- Тогаш морате да ми дојдете на гости.
Имам три ормани полни со палачинки!

4. Си биле две палачинки и си оделе по патот и виделе една пица, и едната и рекла на другата:
- Еј види ја онаа како се нашминкала.

5. Се шетале две крофни по улица и сретнале една палачинка. Едната крофна и рекла на другата: - Види ја женскава, 100% била на фитнес.

6. Малата Мими се прибира од училиште и вели:
- Мамо, денес на големиот одмор Перица ме бакна во устата!
Мајката налутена, но и изненадена, ја прашува:
- И како се случи тоа?
- Не беше лесно, но три другарки ми помогнаа да го држиме.

7. Влегла ќерката во бањата да се тушира, а мобилниот и се растурил од ѕвонење. Татко и неможејќи да ја трпи веќе музиката, решил да се јави на нејзиниот телефон. Уште пред да се претстави, слуша глас:
- Како си жапче?
- Жапчето скокна во водата. Овде е сопственикот на мочуриштето.

Нема коментара:

Постави коментар