недеља, 08. јун 2014.

ВИЦОВИ - 641. Се возат дечко и девојка во кола.
Дечкото: Сакаш да те прашам нешто искрено?
Девојката: Дааа...
Дечкото: Ќе даеш ли некој денар за бензин?

2. Натпревар во бокс, едниот боксер нокаудиран и судијата одбројува дали ќе стане, а од публика се слуша еден глас од стара баба:
- Нема да стане, го знам јас од автобус.

3. Синот го прашува таткото:
- Вистина ли е дека во некои области на Африка мажот не ја познава жената сè додека не ја ожени?
Таткото:
- Така ти е тоа, сине мој, во сите земји.

4. Две плавуши разговараат:
- Си направив уште една дупка на увото!
- И како? Сега подобро слушаш?

5. Плавуша излегува од кино и се смее на глас. До неа се доближува еден маж и ја прашува:
- Со среќен крај ли беше филмот?
- Не со Бред Пит!

6. Таткото оди да го земе синот од градинка...
– Кој е вашиот? – прашува учителката.
– Што има врска? Утре ќе го вратам – одговара таткото!

7. Оди Цветко во сендвичара и им вика:
- Имам само 50 денари, што ми препорачувате?
И типов му одговара:
- Некоја друга сендвичара!

Нема коментара:

Постави коментар