четвртак, 31. јул 2014.

ВИЦОВИ - 761. Миличок, дали повеќе ги сакаш убавите или интелигентните жени?
- Ни едните ни другите, миличка, знаеш дека јас те сакам само тебе!2. И така, за што ве судиме? - судијата го прашува обвинетиот.
- За бигамија, господин судија. Се оженив за три жени истовремено...
- Не зборувајте глупости! Тоа не е бигамија, тоа е тригонометрија!3. Се возат во кола црнка и плавуша. Одеднаш колата застанува и црнката вели: - Замисли, ни снема гориво!А плавушата и одговара: - Леле, колку си ти паметна, а јас да бев сега - би возела, возела и ништо не би приметила!4. На наши телевизие ознака '18+'
значи дека т'ј филм е прикажан повиша од 18 пута.5. Примам ноќеска СМС сас прашање: 
Требав ли ти дрва?
Ја напиша: НЕ
Станују сабајле, гледам у двор, од 5 кубика, ни едно дрво не останало.6. Некад е најубаво да си сам...
- Например к'д купиш Милку !7. Ало , злато , куде е кафе не можу да га најду?
- Абе какв муж си ти ништо неможеш да најдеш а све ти е тамо очи ке ти извади брее, ајде отвори га плакар и види има ли плава кутија Вегета ?
- Да има ...
Епа те ти га кафе !

Нема коментара:

Постави коментар